Kontaktoplysninger

Kringlum 5, Ballum
6261 Bredebro
tlf.: 51904312
CVR: 28651260

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Rie laver lasagneMadlavning i masseovn

Masseovnen er et fantastisk redskab til madlavning. I vinterhalvåret bruger vi sjældent vores komfur, da vi i masseovnen konstant har en varm ovn stående klar til brug.

At lave mad i en masseovn kræver noget andet end at lave mad på et normalt komfur. Temperaturen er ikke så nem at holde styr på, og man skal derfor lære sin ovn at kende og vænne sig at kigge mere på maden end temperaturen, men så bliver man til gengæld belønnet med en effektiv og spændende ovn. Et ovntermometer er en rigtig god hjælp undervejs.

Temperaturen i bageovnen svinger fra omkring 300 grader en halv time efter fyringen er afsluttet, til ca. 120 grader et døgn efter. Under selve fyringen (så længe der er flammer) er ovnen for varm til madlavning.

Hermed nogle af vores erfaringer og opskrifter, og der er også mulighed for at du kan dele nogle af dine med os.

Kontaktfb

Facebook2

Kringlum 5 - Ballum - 6261 - Bredebro - tlf.: 51904312 - CVR: 28651260 - Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Forandring Fryder er medlem af Jysk Ovnsætterlaug:  www.finskemasseovne.dk