Kontaktoplysninger

Kringlum 5, Ballum
6261 Bredebro
tlf.: 51904312
CVR: 28651260

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Youtubevideo

Annonce nyheder

Kalkovn hos bonderøven

For et par år siden hjalp jeg Frank Erichsen med at bygge en kalkovn. En spædende opgave som lykkedes rigtig fint! Som mange nok ved, bliver Franks projekter fulgt i programmet "Bonderøven" på DR, og kalkovnens tilbliven er således også blevet foreviget. Du kan se programmerne her

Fem flotte pizzaovne

Den 2. september mødtes en flok forventningsfulde pizzaovnsbyggere til kurset "Byg din egen pizzaovn", som jeg afholdt i samarbejde med Lea Neuberg fra Søndernæsgård for anden gang. Ligesom forrige år afholdt vi det "under åben himmel" med udsigt til Vadehavet og Leas flotte køkkenhave. Deltagerne havde egne trailere og ovnbunde (gamle brønddæksler) med, og så gik de ellers i gang med at bygge deres helt egen pizzaovn. Undervejs delte jeg selvfølgeligt gavmildt ud af instruktioner og ovn-anekdoter, Lea lavede en dejlig frokost til os, med masser af ingredienser fra køkkenhaven, og bagte brød og pizzaer i hendes store pizzaovn, som jeg byggede til hende for et par år siden.

Det var en yderst vellykket dag, med rigtig god stemning og ovnbyggere i alle aldre, og vi glæder os til at gentage succesen til næste år. Hvis du er interesseret, er du meget velkommen til at sende mig en mail, så inviterer vi dig i god tid før næste kursus.

 

Kontaktfb

Facebook2

Kringlum 5 - Ballum - 6261 - Bredebro - tlf.: 51904312 - CVR: 28651260 - Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Forandring Fryder er medlem af Jysk Ovnsætterlaug:  www.finskemasseovne.dk